Начало Марки

Марки

«1 2»

ACCESS FASHION

е съвременна гръцка модна марка, посветена на уникалната красота, твърда женственост и изисканост без усилия, основана през 2000 г.
Като пионер на типичния гръцки островски към градския стил.


ACCESS FASHION
придава своя подпис на подбрана комбинация от семпли тоалети от първа необходимост и изящни тоалети за пищни поводи, всяко изработено с луксозна чувственост.
Желаните творения на марката илюстрират чисто отражение на нейната визия – променяйки възприемането на гръцката мода в световен мащаб. С предприемчиво отношение и силно наследство.


ACCESS FASHION
внесе иновация и превъзходство в гръцката модна дизайнерска сцена чрез разнообразни и непрекъснато променящи се идеи.

19
продукти

ALPAKA

ALPAKA е бутиков производител на кожа и вълна от алпака.
Централата се намира в Талин, Естония (ЕС), а производствените звена се намират в Перу и Естония. Използва ценните влакна от алпака от перуанските планини и ги проектира и интерпретира по скандинавския начин.

5
продукти

DAVID

Марката David се заражда през 1952 г., когато италиански предприемач има визията да произвежда и продава бански костюми в следвоенна Италия, в период, когато ваканцията на плажа е била лукс за малцина.

През десетилетията марката се утвърди като отправна точка за тези, които търсят висококачествени и отлично пасващи продукти. David всъщност разбира нуждите на жените, предлагайки колекция с широка гама от размери (от 42 до 58) и с различни модели в диференцирани чашки D, E, F и освен това проектира и създава бански костюми и плажно облекло за мъже и жени с отличителен и индивидуален подход, винаги в крак с времето и запазващи основните принципи на традиция, качество и стил.

26
продукти

LOQI

 

LOQI вярва в стойността на изкуството и културата. От Лувъра до TATE, Гугенхайм до Гети. От Мураками до Малевич. Имаме 300 от най-добрите произведения на изкуството в света от най-добрите музеи в света. Можете да намерите LOQI почти навсякъде на тази малка планета. Най-накрая има достатъчно изкуство за разходка!


В LOQI си сътрудничим с художници от цял свят, за да ви предоставим широка гама от възможно най-оригиналните дизайни на чанти. Изкачихме планините на Румъния. Препънах се по улиците на Токио. Изгубих се в Лондон и бръмчах в Берлин. Ще направим почти всичко, за да издирим артист на LOQI. Нашите продукти също са точно като вас и мен – страхотно изглеждащи, умни и надеждни.

 

Защо: ние не само се ангажираме да бъдем висококачествени, екологични и достъпни, ние искаме нашите чанти да се харесат на хора от най-различни краища на спектъра. Колкото повече хора харесат нашите чанти, толкова повече хора ще практикуват повторна употреба, толкова по-добре ще бъдем всички утре.

40
продукти

MARC & ANDRE

Историята на марката Marc & André започва във Франция. От самото начало създаването на елегантни бански костюми с оригинален дизайн беше на фокус. С бързото нарастване на популярността на марката, международното признание идва в средата на 90-те години благодарение на компетентната маркетингова и производствена политика.

Днес Marc & André е популярна марка, която отговаря на очакванията и на най-взискателните клиенти и винаги впечатлява с уникален дизайн и високо качество на продуктите. Дизайнерите на Marc & André си сътрудничат със световноизвестни модни къщи и големи модни агенции и в резултат на това колекциите са винаги женствени, уникални и по последна мода. Всяка колекция носи характеристиките на определен стил: от леки класически нотки до топ модни тенденции.

7
продукти

TRASPARENZE

Calzificio Nuova Virgiliana Srl произвежда чорапогащи, клинове, чорапи, 7/8 чорапи и 3/4 чорапи с най-високо качество от 1985 г. насам. Продукцията за жени и момичета е изпълнена с най-новите модни предложения, класически артикули и специални продукти, изработени от благородни влакна: коприна, вълна, кашмир и памук с добавка на еластан за перфектно прилягане. Постоянните инвестиции на семейство Бандиоли направиха възможно разширяването на производствените пространства до такава степен, че да се гарантира, че всички производствени фази могат да се извършват в една и съща фабрика. Изискване, което позволява пълен контрол върху качеството на произвежданите чорапи, за да се гарантира уникалността на нашите произведения Made in Italy.

От деветдесетте години Calzificio Nuova Virgiliana представя на пазара, в две годишни издания (пролет/лято и есен/зима), своята линия от чорапи и чорапогащи под марката Trasparenze, оценени от клиентите, внимателни към качеството и най-новите тенденции.

18
продукти

VACANZE ITALIANE

Почувствайте луксозния италиански стил с Vacanze Italiane!

Като модна марка, тя винаги произвежда много стилни бански костюми от ексклузивни и изискани колекции за истинските любители на блясъка.

Италианската философия, родена от страст и креативност, дава сила на всяко творение: дизайнът и качеството са ключовите концепции на марката.

Така че, намерете модела, който най-добре ви подхожда между бикини, бански костюми и монокини в цветове или шарки за всеки вкус и ще сте готови за любимия си сезон.

Това не е мечта, това е истинският живот... живот във VACANZE ITALIANE!

13
продукти